Kulinářská tajemství Emilia Romagna - houslařství v Cremoně, parmezán a culatello, luxusní ubytování na hradě

Dostupné termíny :

Mám chuť jet

O zájezdu

Šéfkuchař Massimo vás seznámí s oblastí Emilia Romagna, jednou z nejbohatších oblastí Itálie, co se gastronomických tradic týče. S pomocí Massima objevíte tajemství zdejší kuchyně, navštívíte tradičního výrobce parmezánu a úžasné  jeskyně, kde zraje proslulá uzenina culatello. Budete mít také příležitost k prožití nevšedního kulturního zážitku v podobě návštěvy světoznámého houslaře a houslového představení.

Ubytování

A.C. PALLAVICINA – Polesine Parmense (PR)

Rekonstrukce tohoto starobylého hradu Pallavicina byla po téměř 20 letech ukončena a hradu byla vrácena jeho někdejší krása. Všechny pokoje jsou vybaveny luxusními koupelnami s umyvadly od místních umělců a sprchami obloženými topolovým dřevem. V každém pokoji je minibar a zásoba místních specialit - vynikající sýr Parmigiano-Reggiano, chléb, salám či víno.

Podobné zájezdy

restaurant2.jpg, 18kB

Autentická italská kuchyně - sýry a víno v úžasné krajině Lago Maggiore

restaurant2.jpg, 18kB

Vína a půvaby Piemontu - ochutnáte slavná vína Barolo, zúčastníte se lovu ne lanýže a ochutnáte lanýžové speciality a zážitky v Portofinu

Za jídlem

Gurmánské zážitky

Gurmánský zážitek – už, když vyslovíte toto slovo, sbíhají se vám sliny. Co si pod ním představíte právě vy? Správný gastronomický zážitek se netýká jen jídla, důležitá ...

Stále je co objevovat - Jižní Morava

Cestovní kancelář Culinaria Travel (www.culinariatravel.cz) zařadila do svého programu  kromě cest za poznáním gastronomie a vín celého světa také dvoudenní a třídenní programy na ...

Naši partneři