Autentická italská kuchyně - sýry a víno v úžasné krajině Lago Maggiore

Dostupné termíny :

Mám chuť jet

O zájezdu

Staňte se na dva večery spolupracovníky profesionálního šéfkuchaře v jeho vlastní kuchyni na břehu jezera Lago Maggiore, které společně s jezery Como a Garda tvoří známou jezerní oblast severní Itálie.Vaše lekce bude řídit mladý, talentovaný šéfkuchař Silvio, jehož restaurace je vysoce hodnocena průvodci Michelin a italským Gambero Rosso. Naučíte se připravovat rychlá a chutná jídla a vybírat ke každému jídlu ta správná vína. Škola vaření bude zpestřena návštěvami několika nádherných vinic, výroby sýrů a dalších skrytých pokladů oblasti.

 

Podobné zájezdy

restaurant2.jpg, 18kB

Autentická italská kuchyně - sýry a víno v úžasné krajině Lago Maggiore

restaurant2.jpg, 18kB

Vína a půvaby Piemontu - ochutnáte slavná vína Barolo, zúčastníte se lovu ne lanýže a ochutnáte lanýžové speciality a zážitky v Portofinu

Za jídlem

Gurmánské zážitky

Gurmánský zážitek – už, když vyslovíte toto slovo, sbíhají se vám sliny. Co si pod ním představíte právě vy? Správný gastronomický zážitek se netýká jen jídla, důležitá ...

Stále je co objevovat - Jižní Morava

Cestovní kancelář Culinaria Travel (www.culinariatravel.cz) zařadila do svého programu  kromě cest za poznáním gastronomie a vín celého světa také dvoudenní a třídenní programy na ...

Naši partneři