Kulinářský týden ze srdce na jih Francie - burgundské a beaujolais, bujabéza v Marseilles a krásy Provence

Dostupné termíny :

Mám chuť jet

O zájezdu

Francie je známa svou světově uznávanou gastronomií, vinařstvím, výrobou potravin a ingrediencí jako málokterá jiná země. Program naší cesty za chutí Francie vás provede středem Francie - Burgundskem směrem na jih do Provence, která je hojně navštěvovaná a známá svojí vynikající kuchyní, víny a sýry. Navštívíte slavné vinařství Chateaunef-du-Pape, uvaříte s renomovaným šéfkuchařem večerní menu, navštívíte tržiště, kde nakoupíte ingredience na bujabézu, navštívíte další vinařství a výroby sýrů a olivového oleje v Provenci. Podíváte se do Marseille, Les Baux de Provence a do velké tržnice v Nyonu, kde se opět věnujete ochutnávkám kvalitních francouzských vín, sýrů a uzenin. Samozřejmě nevynecháte ani požitek z vybraných pokrmů v renomovaných restauracích. Při tomto bohatém programu můžete ještě obdivovat krásy půvabné francouzské přírody a obdivuhodné památky.

Podobné zájezdy

restaurant2.jpg, 18kB

Kulinářský týden ze srdce na jih Francie - burgundské a beaujolais, bujabéza v Marseilles a krásy Provence

restaurant2.jpg, 18kB

Kulinářský týden ve východní Francii - šampaňské, chablis a burgundské i Foie Gras v Beaune a dijonská hořčice

Za jídlem

Gurmánské zážitky

Gurmánský zážitek – už, když vyslovíte toto slovo, sbíhají se vám sliny. Co si pod ním představíte právě vy? Správný gastronomický zážitek se netýká jen jídla, důležitá ...

Stále je co objevovat - Jižní Morava

Cestovní kancelář Culinaria Travel (www.culinariatravel.cz) zařadila do svého programu  kromě cest za poznáním gastronomie a vín celého světa také dvoudenní a třídenní programy na ...

Naši partneři