Kulinářský týden ve východní Francii - šampaňské, chablis a burgundské i Foie Gras v Beaune a dijonská hořčice

Dostupné termíny :

Mám chuť jet

O zájezdu

Při této exkluzivní cestě za chutěmi a památkami východní Francie navštívíte Metz s typickými trhy, Remeš a jeho světoznámou katedrálu, ochutnáte zde šampaňské i typickou šunku Jambon de Reims. Přes srdce Šampaně Hautvillers a Epernay dojedete do Paříže, kde se kromě památek seznámíte i s gurmánskými obchůdky včetně ochutnávek. Dále se přesunete do Burgundska, kde v Saligny ochutnáte světoznámé sýry, v Chablis jedinečná vína, v Dijonu budete obdivovat jeho historické centrum, navštívíte výrobu známé hořčice a poznáte další místa známých producentů vín, slavných „Foie Gras“, vyzkoušíte i skvělé restaurace a další památky v Colmaru a Štrasburku.

Podobné zájezdy

restaurant2.jpg, 18kB

Kulinářský týden ze srdce na jih Francie - burgundské a beaujolais, bujabéza v Marseilles a krásy Provence

restaurant2.jpg, 18kB

Kulinářský týden ve východní Francii - šampaňské, chablis a burgundské i Foie Gras v Beaune a dijonská hořčice

Za jídlem

Gurmánské zážitky

Gurmánský zážitek – už, když vyslovíte toto slovo, sbíhají se vám sliny. Co si pod ním představíte právě vy? Správný gastronomický zážitek se netýká jen jídla, důležitá ...

Stále je co objevovat - Jižní Morava

Cestovní kancelář Culinaria Travel (www.culinariatravel.cz) zařadila do svého programu  kromě cest za poznáním gastronomie a vín celého světa také dvoudenní a třídenní programy na ...

Naši partneři